Trøgstadveien 571, 1860 Trøgstad
Man-Fre 08:00 - 16:00, Lør-Søn
Trøgstadveien 571, 1860 Trøgstad
Man-Fre 08:00 - 16:00
Våre tjenester
Raskt & Proffesionelt

Vi har kompetanse og erfaring innen elektrofaget. Vi tar oppdrag fra private og bedriftsmarkedet samt offentlige institusjoner. Med vår brede faglige kompetanse mener vi å kunne bli en god samarbeidspartner med kapasitet på både små og store oppdrag.

Ring oss for en hyggelig prat
454 87 171
Vi er tilgjengelige både på telefone, mail og sms
Hva vi kan tilby deg

Alle elektriske reparasjoner burde utføres av en autorisert elektro-installatør.

Tilkobling av elektriske utstyr må utføres i henhold til dagens standarder og forskrifter.

På steder hvor mange mennesker ferdes daglig og skal kunne finne frem, må belysningen oppfylle en rekke spesielle krav. Gang- og fellesarealer på skoler og andre offentlige bygg skal være belyst slik at det ikke bare gir sikker ferdsel, men også bidrar til en god atmosfære og gjør det lett å orientere seg. Det krever en riktig løsning, der funksjonelle krav også skal oppfylle de ofte høye forventningene som stilles til energiforbruk og totaløkonomi.

Å planlegge en komfortabel, sikker og økonomisk elektrisk installasjon er en viktig del av planleggingen, og et installasjonsfirma bør derfor kontaktes tidlig i prosjekteringen. Dette spesielt med tanke på prov/byggestrøm, jordingsanlegg, inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm, varme/oppvarmingsløsninger, og ikke minst gode og korrekte valg av løsninger og utstyr.

Elektro og byggservce kan bistå dere med en kontroll. Å få utført en elkontroll er en god investering for et el-sikkert hjem.

Det kan lønne seg å velge en boks som kan gi mer effekt enn det du har behov for i dag, i tilfelle du bytter bil eller bolig i fremtiden. Ønsker du en ladeboks som i fremtiden kan utnytte ledig strømkapasitet i din husstand for å lade bilen raskere, anbefaler vi i Elektro og bygg å kjøpe en smart ladeboks med ladeeffekt opptil 7,4kW (med 230V-anlegg) eller opptil 22kW (med 400V-anlegg). Ladeboksen kan stilles ned fra 7,4kW til 3,7kW ved behov eller når netteier krever det.

Vi kan hjelpe med tilkobling av solceller til strømnettet.

Det er oftest termostat som røyker før selve varmekabel tar kvelden. Vi kan hjelpe deg med problemer med varmekabler og få gulvet til å bli varmt igjen.

Et smarthus er en bolig der det er installert tekniske løsninger som kan styre hvordan lys, varme, ventilasjon og andre elektroniske apparater i huset skal fungere. Systemene kan som regel styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. I de fleste tilfeller er det også mulig å styre systemene via mobiltelefon eller internett. Vi har lang erfaring med både innstallering og programmering av eaton sin xcomfort smarthus løsning.

Hvorfor oss?
Vi kan beskrive oss som:
  • Erfarne elektrikere med bred kompetanse
  • Vi ansetter kun folk vi hadde brukt selv hjemme.
  • Vi har fokus på HMS og sikkerheten din
  • Vi jobber effektivt og respekterer dine ønsker
  • Bra kundebehandling er vår topp prioritet
  • Vi har alle attester og godkjenninger
  • Vi er å stole på.